ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο Ερέρα: “Πρώτα διπλό στον ΠΑΣ, μετά ο ΠΑΟΚ…”

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε επί της ουσίας από χθες, καθώς ο Πάκο Ερέρα μετά το προπονητικό φιλικό της Τρίτης στο Νέο Ρύσιο, είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επέλεξε για δεύτερη σερί μέρα να μιλήσει στους παίκτες του, εστιάζοντας περισσότερο αυτή τη φορά στο γεγονός πως πρέπει άπαντες να κοιτούν ένα-ένα τα ματς και να μην έχουν το μυαλό τους σε αυτά που ακολουθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Καταλανός τόνισε κατά γράμμα: «Δεν θέλω να σκέφτεστε τίποτα άλλο πέρα από τον ΠΑΣ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα το κοιτάξουμε, μόλις κερδίσουμε στα Γιάννινα. Τότε και μόνο θα ασχοληθούμε». Η φιλοσοφία του Ισπανού δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων», σε όποια έδρα κι αν αγωνιστεί η ομάδα. Θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους, γι αυτό και δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής πως θα παρουσιαστεί ο Άρης σε αυτά τα τρία ματς.

Ποιες και πόσες αλλαγές θα γίνουν. Θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα και του δίνεται η δυνατότητα αυτή από τη στιγμή που το ρόστερ του Άρη έχει βάθος και πολλές καλές εναλλακτικές επιλογές στον πάγκο.

Παίκτες που θεωρεί ο ίδιος πως ανά πάσα στιγμή θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, όταν τους ζητηθεί από τον Καταλανό, είτε ξεκινώντας τον αγώνα από το ξεκίνημά του, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο.

To Top