ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Super 3: “Εξουσιολαγνεία τέλος! Όλοι μαζί ενωμένοι, αφήστε στην άκρη το εγώ”

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη εκπομπή των εκπροσώπων του Super 3, κατά την διάρκεια της οποίας στάθηκε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την ενότητα και την εγρήγορση όλων των μελών της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με αφορμή την κατάσταση στην οποία επικρατεί στο μπάσκετ και τον γενικότερο συναγερμό στις τάξεις του Άρη, οι οργανωμένοι οπαδοί ξεκαθάρισαν μέσα από την έκτακτη εκπομπή τους στο Yellow Radio 92,8 ότι: “Εξουσιολαγνεία τέλος! Όπως πρέπει να μπει ένα τέλος στους εγωισμούς, στην λογική της παρέας και να κυριαρχήσει το συμφέρον του Άρη, του συλλόγου. Μόνο ενωμένοι, βάζω τον Άρη πάνω από το εγώ θα προχωρήσει η ομάδα. Δεν είναι η ώρα να πούμε ποιος και τι φταίει, πρώτα πρέπει να σώσουμε την ομάδα και μετά θα αποδοθούν ευθύνες! Περιμένουμε δράση και από τους πολιτικούς, όχι μόνο όταν ζητάνε την ψήφο μας, αλλά και τώρα που η ομάδα είναι στα δύσκολα” ενώ προέτρεψαν τον κόσμο να ανταποκριθεί μέσα από την αγορά κουπονιών ή την κατάθεση χρημάτων από την Viva.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά: “Την Κυριακή πρέπει όλοι να γεμίσουμε ασφυκτικά το Κλεάνθης Βικελίδης για να βοηθήσουμε και την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και το μπάσκετ”, ενώ προανήγγειλαν κατάμεστο Αλεξάνδρειο σε όλα τα παιχνίδια αρχής γενομένης του αγώνα με το Περιστέρι, μετά από δυο βδομάδες, αλλά και στήριξη στην ομάδα μέσω της αγοράς διαρκείας.

Σε όλη την διάρκεια της δίωρης εκπομπής έκαναν συνεχείς αναφορές για την ανάγκη της ενότητας τώρα στα δύσκολα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της μαζικής στήριξης από τον κόσμο, ο οποίος για μια ακόμη φορά θα κληθεί να βάλει πλάτη…

To Top