Ξεκάθαρο μήνυμα Κάμπος: Στήριξη στους παίκτες, αναγκαίες οι μεταγραφές, πρόωρη οποιαδήποτε συζήτηση τώρα

Ο Πάουλο Κάμπος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στις δηλώσεις του για την “επόμενη μέρα” του Άρη σε ότι αφορά το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ο Βραζιλιάνος στήριξε τους παίκτες, γνωρίζοντας ότι με αυτούς θα παλέψει μέχρι τον Ιανουάριο, παραδέχεται ότι οι μεταγραφές είναι αναγκαίες, αλλά είναι πρόωρο οποιαδήποτε συζήτηση αυτή τη στιγμή, όσο ακόμη κι ο ίδιος “μαθαίνει” την ομάδα.

Η στήριξή του στο ρόστερ ήταν σαφής τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω χρόνο για να μάθω τα όρια και το επίπεδο των παικτών μας. Στις προπονήσεις πάντως όλοι δούλεψαν σκληρά. Θέλω να δω παιχνίδια και των αντιπάλων μας για να μπορέσω να συγκρίνω το επίπεδο των παικτών των δικών μου με τις άλλες ομάδες”.

Από κει και πέρα έβαλε φρένο σε οποιαδήποτε αναφορά σε μεταγραφές αυτήν την περίοδο λέγοντας: “Δεν είμαι έτοιμος ακόμη να μιλήσω για ποιες θέσεις θα κινηθούμε στην μεταγραφική περίοδο. Θα καθίσουμε όλοι μαζί, ο πρόεδρος, ο κ. Τοπαλίδης και θα συζητήσουμε. Όταν έχουμε κάτι έτοιμο 100% τότε θα το ανακοινώσουμε”.

Ο 57χρονος προπονητής καλείται να κρατήσει τις ισορροπίες και να οδηγήσει την ομάδα με σταθερά βήματα στον στόχο της, κάνοντας την κατάλληλη διαχείριση του υλικού…

To Top