ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο μήνυμα Καρυπίδη: “Μπήκαν 2.000.000 ευρώ για προκαταβολές, στήριξη από τον κόσμο! Δεν θα κάνουμε τα λάθη του χθες…”

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας, ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι (έστω και στο Καυταντζόγλειο) με την Λάρισα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση σε ότι αφορά τις σκέψεις και προθέσεις του.

Αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, τα σενάρια φουντώνουν, πολλά ονόματα κυκλοφορούν δεξιά κι αριστερά (άλλα υπαρκτά, άλλα στην σφαίρα της φαντασίας) και το PRESSARIS απευθύνθηκε στον ίδιο τον Καρυπίδη για να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση, σχετικά με αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

Το μήνυμα του πρόεδρου της ΠΑΕ προς τον κόσμο του Άρη ήταν σαφές.

“Προχωράμε με βάση ένα πράγμα: πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια μας. Δεν θα κάνουμε εμείς τα λάθη του χθες, που οδήγησαν τον Άρη σε περιπέτειες. Το οφείλουμε στον κόσμο και στον σύλλογο” μας είπε, υπογραμμίζοντας με έμφαση: “Μπήκαν ήδη 2.000.000 ευρώ για προκαταβολές, θα πάμε μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μας, χρειαζόμαστε πάντα την στήριξη του κόσμου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί…”.

To Top