Ξεκάθαρο μήνυμα SUPER 3: “Θέλουμε να δούμε τον Σεπτέμβριο τον Άρη Θεσσαλονίκης με έτος ίδρυσης το 1914”

Το μήνυμα στην έκτακτη εκπομπή του SUPER 3 ήταν ξεκάθαρο και στάλθηκε όχι μόνο από τους εκπροσώπους του συνδέσμου που ήταν πίσω από τα μικρόφωνα, αλλά και από τους ακροατές που έκαναν παρεμβάσεις. “Θέλουμε να δούμε τον Άρη της Θεσσαλονίκης με έτος ίδρυσης το 1914 στο γήπεδο τον Σεπτέμβριο”. Ορθά, κοφτά.

Στο επίκεντρο της κριτικής των οργανωμένων βρίσκονται ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης, αλλά και η Κοινωνία Μελών Άρη που προσπαθούν να “πλασάρουν” ως μοναδική λύση για την βιωσιμότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος την χρησιμοποίηση ΑΦΜ άλλης ομάδας. “Όχι σε Άρη τραβεστί”, είπαν από τα μικρόφωνα του “Αρένα” οι εκπρόσωποι του SUPER 3, προαναγγέλοντας περαιτέρω κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα, καθώς όπως είπαν αυτές τις ημέρες είναι όλοι εξαφανισμένοι και δεν μπορούν να βρουν κανέναν!

Έγιναν πολλές παρεμβάσεις από φιλάθλους της ομάδας που τόνισαν την αντίθεσή τους σε οποιοδήποτε σενάριο για ΑΦΜ, κατηγόρησαν τους παράγοντες για την διοικητική απραξία και αδράνειά τους, ενώ αναφορά έγινε και στον Λάμπρο Σκόρδα, για τον οποίο επανέλαβαν πως “θα κάνουμε ωμή παρέμβαση, το είπαμε. Όσο είμαστε εμείς εδώ, αυτός δεν θα πατήσει στον Άρη”.

 

To Top