ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο το “θέλω” του Άρη: πράξεις για το (νέο) γήπεδο και όχι πυροτεχνήματα!

Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί το πεπρωμένο, αλλά όπως τα φέρνει η τύχη, όταν έρχεται ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη ανοίγει η.. ατζέντα του νέου γηπέδου του Άρη.

Χθες με αφορμή την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη ρίχθηκε νερόσ το αυλάκι της συζήτησης για το νέο γήπεδο του Άρη.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα πλάνα η σύσταση μίας επιτροπής που θα τρέξει τα θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο, μεταξύ Πολιτείας και Άρη. Αποτελεί μία πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ενώ μέσα σε αυτήν θα βρίσκονται αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί. Επίσης, στην επιτροπή αναμένεται να βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας αλλά και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος που αποτελεί προσωπική εισήγηση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας του σε γνωστή καφετέρια της Θέρμης, παρουσία στελεχών της ΝΔ αλλά και πλήθος κόσμου που ανυπομονούσε για την άφιξή του, αναφέρθηκε μετά από προτροπή φίλων του Άρη στο θέμα του νέου γηπέδου.

Αφού τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Αρειανούς και Ηρακλειδείς που βρίσκονταν στο σημείο, λέγοντας τους «κάθε πράγμα στην ώρα του». Είχε προηγηθεί βέβαια η σχετική… προτροπή των φιλάθλων των συγκεκριμένων ομάδων.

Αυτά καταγράφει το ρεπορτάζ.

Από κει και πέρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όλη η οικογένεια του Άρη θέλει πράξεις για το γήπεδο και όχι πυροτεχνήματα και υποσχέσεις. Όλοι έχουν (με) κουραστεί από αυτές.

To Top