ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο το μήνυμα από Μπούργος: Το μυαλό στους δυο… τελικούς με Γκόμελ

Το τέταρτο φιλικό του Άρη ανήκει στο παρελθόν, οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 2-1 τον Ολυμπιακό, αλλά στον παρονομαστή του Χερμάν Μπούργος εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η ετοιμότητα της ομάδας στα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Ή όπως το είπε με έμφαση και μάλιστα δυο φορές στους “δυο τελικούς”, που θα σφραγίσουν την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Conference League. To είχαμε επισημάνει πρόσφατα. Είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του Αργεντίνου προπονητή, ότι η υπόθεση της Ευρώπης είναι μεγάλης σημασίας, αυτό λέει, αυτό υπογραμμίζει και τονίζει στους συνεργάτες και τους παίκτες του.

Ο Άρης κάνει focus σε πρώτη φάση στα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ, αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Παρακολουθεί τα παιχνίδια, έχει εντοπίσει τα προτερήματα και τις αδυναμίες των Λευκορώσων και θέλει να είναι πανέτοιμος ο Άρης στις 21 Ιουλίου αρχικά και στην ρεβάνς της 27ης Ιουλίου.

Χθες μετά τη φιλική νίκη, απλά εξωτερίκευσε on camera αυτό το σκεπτικό. “Ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει ενόψει των δύο τελικών με την Γκόμελ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κάθε μέρα παρουσιάζουμε σημάδια βελτίωσης και είναι βέβαιο ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα” όπως είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε κλείνοντας σημειώνοντας ότι πρόκειται για δυο παιχνίδια δίχως αύριο.

Έχοντας ο ίδιος φάει με το κουτάλι Ευρωπαϊκά παιχνίδια, πορείες στα κύπελλα της UEFA και δυνατές προκλήσεις, γνωρίζει ότι ο Άρης για να ανέβει επίπεδο και να παρουσιάσει πρόοδο, αποκτώντας υπεραξία, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια της πορείας του στο Europa Conference League.

 

To Top