ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκίνημα για Κολοσσό, ανεβάζουν ρυθμούς Χάγκινς και Σανόγκο

Ο Άρης θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία του για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (01/04, 15:00) στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. 

Οι “κίτρινοι” επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στον Ιωνικό και θέλουν να ολοκληρώσουν με τον ίδιο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη regular season, κάνοντας το 3Χ3, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μετά τον Κολοσσό, θα υποδεχθούν την τελευταία αγωνιστική τον Προμηθέα.

Ο Τζος Χάγκινς και ο Ίσμαελ Σανόγκο πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας, με στόχο να είναι έτοιμοι στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ροδίτες.

Αμφότεροι θα μπορέσουν να συμμετέχουν από σήμερα σε φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό και ο Γιάννης Καστρίτης θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει περισσότερο. Σήμερα, εξάλλου, θα γίνει επανεκτίμηση και της κατάστασης του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος υπέστη διάσειση την προηγούμενη βδομάδα και δεν ήταν καν στο γήπεδο το Σάββατο.

To Top