Ξεκίνημα με… κουλούρια (0-0) για Αστέρα και Βόλο!

Έζησαν… deja vu αλλά αυτή τη φορά χωρίς γκολ! Όπως στο ματς του πρώτου γύρου έτσι και στο ξεκίνημα του δευτέρου, η μάχη του Αστέρα με τον Βόλο δεν έβγαλε νικητή (0-0).

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες στην επανεκκίνησή τους στο πρωτάθλημα παίρνουν από έναν βαθμό, με τους Αρκάδες να είναι συνολικά ανώτεροι αλλά και άστοχοι ενώ είδαν και τον Κλέιμαν να κάνει εξαιρετικό ματς και να τους σταματά.

Eμφανής η απουσία του Πάολο Φερνάντες (που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ) για την ομάδα του Βόλου που δεν είχε λύσεις από τη μέση και μπροστά, φτιάχνοντας λίγες καλές φάσεις σε όλο το ματς.

Πρωταγωνιστής ο Κλέϊμαν ο οποίος είχε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις. Μικρός αριθμός ευκαιριών, προσεκτικές οι ομάδες στην άμυνα, περισσότερο κάλυψαν τα νώτα τους παρά επιτέθηκαν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν στιγμές και για τις δύο.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς / 4-4-2): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής – Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Σίτο (65’ Γκαρντάφσκι) – Τιλίκα, Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος / 4-2-3-1): Κλέιμαν – Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο –Μεταξάς (68’ Πιρίνεν), Μπαριέντος – Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Νοκέρ (72’ Κούτσιας), Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

To Top