Ξεκίνημα με νίκη για τις κορασίδες στο 4ο Πρωτοχρονιάτικο Φιλικό Τουρνουά Planet Cup 2015

Την πρώτη τους νίκη στο 2015 πέτυχαν σήμερα οι κορασίδες του Άρη, κατά την 1η ημέρα του 4ου Πρωτοχρωνιάτικου Φιλικού Τουρνουά Planet Cup 2015, καθώς νίκησαν με 2-1 το προπαιδικό τμήμα του Πυρσού Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Οι Κορασίδες του ΑΡΗ μας έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα στο 4ο Πρωτοχρωνιάτικο Φιλικό Τουρνουά Planet Cup 2015 και νίκησαν με 2-1 το προπαιδικό του Πυρσού Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες τελικά γίνονται 11 εναντίον 11 σε κανονικές διαστάσεις γηπέδου και όχι 9 εναντίον 9.

Οι Κορασίδες του ΑΡΗ μας μετά τις διακοπές που είχαν εμφανίστηκαν αρκετά καλές στον αγώνα και παρόλο που ισοφαρίστηκαν μπόρεσαν και πίεσαν και έβαλαν ακόμα ένα γκολ.

Έτσι οι Κορασίδες του ΑΡΗ μας πήραν μια νίκη σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον μεγαλύτερων αγοριών από ότι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ του αγώνα:

Στο 5′ λεπτό της αναμέτρησης η Κατερίνα Βατού έκλεψε την μπάλα και με πάσα έβγαλε σε κενή εστία την Δήμητρα Κρομύδα,η οποία με πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο 40′ ο Πυρσός Θεσσαλονίκης ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με πλασέ ύστερα από φάση τετ α τετ.

Και στο 46′ της αναμέτρησης μετά από προσπάθεια της Δήμητρας Κρομύδα,η μπάλα φτάνει στην Κατερίνα Βατού η οποία στρώνει την μπάλα,ασίστ,στην Αναστασία Τζαρού και αυτή με σουτ κάνει το 2-1 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ,οπού ήταν το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Ψάλτη(Τ), Βατού, Σύραλη, Βουτσά, Βήκα, Τζαρού, Παρούση, Κρομύδα, Θωμαδάκη, Τσιλιμπή, Μουστακλή, Τσιάτσου».

To Top