Ξεκίνημα στα ημιτελικά με το Άρης-ΑΟ Θήρας! Κάλεσμα κόσμου στην Πυλαία

Τα πλέι οφ της Volleyleague Γυναικών ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου στη Πυλαία, όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό (4/4, 19.30), με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις δύο νίκες.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Οι “κιτρινόμαυρες” με 15 νίκες σε 20 αγώνες και 45 βαθμούς, κατέλαβαν την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά. Ο ΑΟ Θήρας, επίσης ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 15-5, ωστόσο συγκέντρωσε 44 βαθμούς και τερμάτισε τρίτος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Σαντορίνης να μετράει ισάριθμες νίκες. Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την 6η αγωνιστική νίκησε με 3-0 σετ και την 17η στη Πυλαία με 3-1.

Ήδη υπάρχει κάλεσμα που απευθύνει ο Super 3 προκειμένου να βρεθεί ο κόσμος του Άρη στο πλευρό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Με σχετική εικόνα στην αρχική σελίδα του σάιτ, αλλά και με μήνυμα καλεί τους φιλάθλους στην Πυλαία.

“Όλοι την Τετάρτη 19:30 στο ΔΑΚ Πυλαίας να ενισχύσουμε τα κορίτσια μας στο γυναικείο βολλευ στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά”.

 

To Top