Ξεκίνησαν με το… δεξί οι γυναίκες του Άρη

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, που επικράτησε της Καβάλας με 1-0.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Οι «κίτρινες» μπήκαν δυνατά και ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς, όπως και έκαναν. Στο 12′, μετά από μακρινό σουτ της Εύας Χουτουριάδου, που κατέληξε στο δοκάρι,  το ριμπάουντ πήρε η Γρηγοριάδου και έκανε το 1-0. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Στο 16′ σημειώθηκε μεγάλη ευκαιρία, με την Κηπούρου να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας και την τερματοφύλακα της Καβάλας να διώχνει οριακά σε κόρνερ.

Στο 21′ νέα ευκαιρία για τις Θεσσαλονικιές, με το σουτ της  Χουτουριάδου από καλή θέση, να βγαίνει λίγο άουτ. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη περιοχή και στο 32′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπου μετά από ωραία μπαλιά της Μιχάελα Παράσχου, που έβγαλε τετ α τετ την Ευαγγελία Μαντατζή, το πλάσε της αποκρούστηκε σε πρώτη φάση από την τερματοφύλακα της Καβάλας και στο ριμπάουντ η Γρηγοριάδου δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά σε κενή εστία. Επίσης, στο 37΄ είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ η Καβάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου, με την κατοχή της μπάλας να την έχουν περισσότερο οι γηπεδούχες, που μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 67′, όταν η Ινέλ Ελένη Γκόγκα, μετά από σέντρα ακριβείας της Άννας Κηπουρού, με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.  Πέντε λεπτά αργότερα η Χριστίνα Χυτούδη, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ της Ευαγγελίας Μαντατζή, με προβολή δεν μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο τέρμα για την μάδα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στην ομάδα βρέθηκε ο κ. Τάσος Οικονόμου (β’ αντιπρόεδρος του Α.Σ.), στηρίζοντας την ομάδα σε μία δύσκολη πρεμιέρα.

Άρης (Σαλαμανής): Ψάλτη, Καλαντζή, Χυτούδη, Κολλήγα(93΄Πουλή), Χουτουριάδου, Γκόγκα, Μαντατζή, Κηπουρού (90′ Πασπαλή), Βαμπούλα, Παράσχου(46′ Κεχαγιά), Γρηγοριάδου.

Πηγή: www.ariswomenfootball.blogspot.gr

To Top