Ξεκίνησαν οι γυναίκες στο Αλεξάνδρειο!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο τεχνικός των κίτρινων, Αλέξης Μαυρίδης υπογράμμισε πως στόχος είναι να γίνει ο Άρης μια ομάδα που θα αποτελείται ως επί το πλείστον με παίκτριες που βγαίνουν από τα “σπλάχνα” του συλλόγου.

Ο Μαυρίδης σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Άρη τόνισε πως “ξεκινάμε την προετοιμασία με δεδομένο ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστούμε σε μία καλή πορεία, έχοντας και ως στόχο να ενσωματώσουμε παίκτριες από τα σπλάχνα του Άρη, οι οποίες θ΄ αποτελέσουν και το μέλλον του συλλόγου”, προσθέτοντας πως “μέσα στις επόμενες μέρες θα δυναμώσουμε και άλλο με την προσθήκη παικτριών, οι οποίες θα συμπληρώσουν το παζλ, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας είπε ότι “ξέρουμε ότι τα πράγματα φέτος, βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος, θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, αλλά εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι”.

 

To Top