Ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα σε Άρη και Ζούρο

Το θέμα Γιαννάκη θα τελειώσει σήμερα με μια ανακοίνωση, ήδη όμως οι κίτρινοι έχουν προχωρήσει στην επόμενη λύση, τον Ηλία Ζούρο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή, παρότι ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο προπονητής του Άρη την επόμενη χρονιά. Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι ο Ζούρος είναι διατεθειμένος να έρθει στον Άρη και να προσπαθήσει να μπει και πάλι στην “αγορά” του μπάσκετ και για τον στόχο αυτό, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η οικονομική στενότητα του Άρη ως προς τις δικές του αποδοχές.

Θέμα συζήτησης φυσικά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι καταρχήν η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA, αλλά και το μπάτζετ που θα δοθεί στον Ζούρο για τις επιλογές του στο ρόστερ.

Δύσκολα θα προκύψει οριστική συμφωνία ή ανακοίνωση, αν πρώτα δεν εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο η άρση του απαγορευτικού και αυτό πιθανώς να μην ισχύει αποκλειστικά για τον Ζούρο, αλλά και για τους υπόλοιπους υποψήφιους προπονητές.

 

To Top