ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησαν οι επαφές από πλευράς Άρη για να “κλείσουν” οι δύσκολες περιπτώσεις…

Σε διαδικασία επαφών προκειμένου να “κλείσουν” οι περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον Άρη και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για κάθε θέση, βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι”.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, έχει πάρει τις περισσότερες αποφάσεις του, ξεχωρίζοντας τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, που του παρέδωσε σε σχετικές λίστες, για κάθε θέση, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη έχει ξεκινήσει τις επαφές με τις θεωρητικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Δηλαδή με τους παίκτες που έχουν υψηλά κασέ ή ακόμα έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την τωρινή τους ομάδα.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτών των επαφών θα καθοριστούν και οι επόμενες, καθώς υπάρχουν και plan b. Σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές τις οποίες στον Άρη θα κοιτάξουν εφόσον κάποιος ποδοσφαιριστής από αυτούς που είναι σε προτεραιότητα δεν συμφωνήσει με τους “κιτρινόμαυρους”.

Αξιόλογες δεύτερες επιλογές υπάρχουν για κάθε θέση της ενδεκάδας του Άρη που χρίζει ενίσχυσης. Άλλωστε στόχος όλων είναι μέχρι τις 20 Ιουνίου να έχουν ανακοινωθεί ένας φορ, ένα οκτάρι, ένας εξτρέμ κι ένας κεντρικός αμυντικός.

 

To Top