ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν τα κορίτσια του Άρη στο ποδόσφαιρο με όνειρα και αποφασιστικότητα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2016-2017 των γυναικών του Αρη στις 16/8/2016 στις 19:00-22:00,στο γήπεδο των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο

Όπως ενημέρωσε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα:

“Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν όλες οι αθλήτριες του ΑΡΗ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας,όπως η Ιφιγένεια Γεωργαντζή και η Μαρία Κουρτίδου,οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα στην Α’ Εθνική.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών για το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα ακολουθήσει από τον προπονητή της ομάδας,τον Γιώργο Σπυριδωνίδη,ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία και πολύ δουλειά.Στην συνέχεια μίλησαν στα κορίτσια της ομάδας ο συνεργάτης του προπονητή,ο κ. Σάκης Παπαδίνας και η προπονήτρια τερματοφυλάκων,η κ. Ελένη Σεμαλτιανού δίνοντας ευχές για μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Στην συνέχεια,ξεκίνησε η προπόνηση μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργου Σπυριδωνίδη,τον Σάκη Παπαδίνα και την προπονήτρια τερματοφυλάκων,την Ελένη Σεμαλτιανού.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο,ασκήσεις αντοχής και στο τέλος ένα χαλαρό οικογενειακό διπλό. Γενικά,ήταν μια προπόνηση για να μπαίνουν τα κορίτσια του ΑΡΗ σιγά- σιγά στο κλίμα των προπονήσεων ,μετά την περίοδο των διακοπών τους.
Επίσης,τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν ξεκούραστα,χαρούμενα που ξεκίνησε ακόμα μία χρονιά και είχαν όρεξη για δουλειά.

Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός υπεύθυνος της ομάδας ο κ. Ευάγγελος Βουτσάς,ο οποίος φροντίζει την ομάδα για να μην της λείψει τίποτα.

Ακόμα,το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας!

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στο γήπεδο των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης και στο τέλος του μήνα η αποστολή των κοριτσιών θα αναχωρήσει για την Νάουσα Ημαθίας,όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας Ημαθίας.

Καλή Αρχή κορίτσια με υγεία και πολλές επιτυχίες”!

To Top