ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη, ανεβαίνουν από σήμερα οι ρυθμοί!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου, με το μυαλό όλο και περισσότερο πλέον στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει, καθώς απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, μέχρι την σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ, για την πρεμιέρα των πλέι οφ, λογικά στις 6 Ιουνίου, χωρίς ακόμα να έχει “κλειδώσει” και τυπικά.

Ο Μίχαελ Ένινγκ και οι συνεργάτες του θα διαφοροποιήσουν σταδιακά το πρόγραμμα της προπόνησης, ώστε οι ρυθμοί να ανέβουν, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν όσο το δυνατόν γίνεται πιο έτοιμοι κόντρα στους Κρητικούς.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα εργομετρικά που θα περάσουν οι παίκτες του Άρη, ώστε από τα αποτελέσματα αυτών να φανεί ποιοι πραγματικά προσπάθησαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που γίνονται προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, είτε ατομικές, είτε ομαδικές, και είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστούν από το πρώτο κιόλας ματς.

Συν τις άλλοις, πέρα από αυτό, ο Γερμανός θέλει να ξέρει αν πρέπει να αλλάξει το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ενδεχομένως να υπάρχει επιβάρυνση σε κάποιους παίκτες, ενώ ίσως άλλοι να είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

To Top