Ξεκίνησε η βδομάδα του… 99 για την ΚΑΕ, κορυφώνονται οι διεργασίες πριν την εκδίκαση της Παρασκευής

Η βδομάδα που ξεκίνησε για τον μπασκετικό Άρη είναι από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών, διότι στο τέλος της θα εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Η νομική υπηρεσία βρίσκεται στο τέλος της διαδικασίας συλλογής όλων των απαραίτητων εγγράφων και λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχουν περάσει και στο χαρτί οι τελευταίες συμφωνίες με πιστωτές.

Οι κίτρινοι έχοντας λάβει σοβαρά υπ’ όψιν τους όσα συνέβησαν με την υπόθεση της ΠΑΕ και το άρθρο 99, θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτικά και μελετημένα βήμα πριν την εκδίκαση, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένα την άποψη ότι ο μοναδικός τρόπος για την επιβίωση της εταιρείας και του τμήματος, αλλά και της πληρωμής των οφειλών είναι η υπαγωγή της ΚΑΕ στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Ο Άρης στο μπάσκετ εφόσον ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και με τον Νίκο Πετράτο για επτά παίκτες, έχοντας ήδη και εξασφαλισμένη ασφαλιστική ενημερότητα όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Άρη, θα έχουν φτάσει σε ένα ποσοστό συναίνεσης, που ίσως ξεπεράσει και το 80% των πιστωτών.

Υπάρχει και αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στον μπασκετικό Άρη για την “μάχη” της Παρασκευής, όμως ορθώς οι τόνοι μένουν χαμηλά.

 

To Top