Ο ορκωτός λογιστής ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ: Έσοδα 1,5 εκατ. ευρώ, έξοδα 900.000 ευρώ!

Η “μάχη” του Άρη στο δικαστικό μέγαρο ξεκίνησε! Εκδικάζεται αυτή τη στιγμή η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 και η νομική υπηρεσία της ομάδας μαζί με τη διοίκηση βρίσκονται στην αίθουσα του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με στόχο να πείσουν την “έδρα” ότι η εταιρεία πρέπει να υπαχθεί στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης της ΚΑΕ είναι ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, ο οποίος αναλύει την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ και εξηγεί στο δικαστήριο πως οι κίτρινοι υπό τη νέα διοίκηση έχουν εξορθολογήσει την πολιτική τους. Υπογράμμισε πως τα έσοδα ανέρχονται περίπου σε 1,5 εκατ. ευρώ και του ζητήθηκε από το δικαστήριο να κάνει μια ανάλυση των εξόδων, τα οποία φτάνουν περίπου τα 900.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Πρωτογερόπουλος.

Αυτό που επισημαίνεται είναι πως έχουν ήδη αρχίσει να διευθετούνται οι οφειλές από τα περασμένα έτη και η ομάδα έχει προχωρήσει σε δημιουργία ομάδας με χαμηλότερα συμβόλαια, το πλάνο βιωσιμότητας τηρείται στο ακέραιο και παράλληλα υπάρχει αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία φέτος έφτασαν τα 1.600. Επίσης, τονίστηκε ότι υπάρχουν περισσότεροι χορηγοί και γίνεται διαπραγμάτευση για συμφωνία με μεγάλο χορηγό.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στο δικαστήριο ο κ. Πρωτογερόπουλος, η ΚΑΕ θα μπορέσει να έχει και “ταμείο” 250.000 ευρώ, τηρώντας ευλαβικά τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις της προ το άρθρο 99.

Αμέσως μετά τον κ. Πρωτογερόπουλο, κλήθηκε ως μάρτυρας ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Μετά και την δική του κατάθεση ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

 

 

To Top