ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ατρόμητο! Αποθεραπεία όσοι έπαιξαν με Αστέρα, προπόνηση για τους υπόλοιπους

Χωρίς κάποιο πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Την επομένη του αγώνα στην Τρίπολη και ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (13/02, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας («8») της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ατρόμητο

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις από σήμερα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

To Top