Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άρη

Άνοιξε η αυλαία της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Άρη.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο μπήκαν σταδιακά οι ομάδες Κ15, Κ14 και Κ13. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση ποδοσφαιριστών στις αντίστοιχες ομάδες, κάτι που δείχνει τη «δίψα» των αθλητών να επανδρώσουν τα τμήματα και να βάλουν τις βάσεις για μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο ποδόσφαιρο.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, πρωί και απόγευμα, στα γήπεδα των Planet. Η σκληρή δουλειά εν όψει της νέας σεζόν ξεκίνησε και είναι διάχυτη η αισιοδοξία για μία επιτυχημένη αγωνιστική πορεία, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις και τα μικρότερα, ηλικιακά, τμήματα, από από Κ6 έως Κ12. Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων των εν λόγω τμημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του συλλόγου. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Νίκο Παπαδόπουλο, στο τηλ. 6947 261132.

To Top