ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησε η χρονιά για τις νεανίδες στο ποδόσφαιρο του Άρη (photos)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2016-2017 των νεανίδων του Άρη στο ποδόσφαιρο στο ανοιχτό γηπεδάκι των shooters 5X5 mini football club στους Ελαιώνες,στην Πυλαία, με την παρουσία όλων των αθλητριών ηλικίας 14-18 ετών.

Όπως ενημέρωσε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα: “Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών για το πρόγραμμα από την προπονήτρια της ομάδας,Ελευθερία Κολλήγα,η οποία τις ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση,η οποία περιλάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα.Ακόμα,τα κορίτσια του ΑΡΗ είχαν πολύ όρεξη για δουλειά.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή στις 17:30-18:45 στα γηπεδάκια shooters 5X5 mini football club στην οδό Β. Σεβενίδη 16,στους Ελαιώνες,στην Πυλαία.Και κάθε Πέμπτη στις 16:15-17:30 στο γήπεδο 11X11 love football sports center,το οποίο ανήκει στα shooters, στην οδό Ευρώπης 72Α,στην Πυλαία.

Τέλος,συνεχίζονται οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστριών στο τμήμα νεανίδων του ΑΡΗ,ηλικίας 14-18.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελευθερία Κολλήγα στο τηλ. 6946844051 ή μέσω του fb page της ομάδας ή μέσω του twitter της ομάδας.

Καλή αρχή κορίτσια”!

Δείτε εικόνες από την πρεμιέρα της νέας περιόδου:

neanides_podosf-1jpg neanides_podosf-2jpg neanides_podosf-3jpg neanides_podosf-4jpg neanides_podosf-5jpg neanides_podosf-6jpg neanides_podosf-7jpg neanides_podosf

To Top