Ξεκίνησε προπονήσεις η Βίρτους Μπολόνια! Έπαιξε οικογενειακό διπλό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (video)

Την στιγμή που σε όλη την Ιταλία επικρατεί πανικός λόγω κορωνοϊού, η Βίρτους Μπολόνια γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε προπονήσεις!

Στην Ιταλία κάθε μέρα πεθαίνουν 100αδες άνθρωποι λόγω του κορωνοϊού, όλη η χώρα είναι σε κατάσταση πανικού, αλλά στην Βίρτους Μπολόνια ξεκίνησαν προπονήσεις!

Την είδηση έκανε γνωστή το Sportando, αναφέροντας ότι η ιταλική ομάδα επέστρεψε στα παρκέ, φιλοξενώντας παράλληλα και κάποιες δηλώσει που έκανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε ιταλικά ΜΜΕ.

“Επιστρέψαμε για να δουλέψουμε. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν σε καλή φυσική κατάσταση” δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς, για να προσθέσει: “Δεν τα παρατάμε. Θα έρθει μία εταιρία να απολυμάνει τις προπονητικές εγκαταστάσεις για να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η σεζόν και θα παίξουμε σύντομα μπάσκετ ξανά”.

Η Βίρτους Μπολόνια είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που πάτησε παρκέ, αλλά η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη που είναι γνωστό ότι θα έχει ομαδικές προπονήσεις μετά την ΤΣΣΚΑ, η οποία παρουσίασε σε live streaming την τελευταία της προπόνηση.

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague έχουν κατεβάσει ρολά και έχουν σταματήσει το πρόγραμμά τους υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει τη δουλειά και το δρομολόγιο σπίτι-γήπεδο-σπίτι. Ο Δημήτρης Ιτούδης χώρισε το πρωί του Σαββάτου (21/3) τους παίκτες του σε κόκκινους και μπλε, για ένα εσωτερικό διπλό σε συνθήκες επίσημου αγώνα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-22, 33-59, 52-83, 72-103

KOKKINOI: Μπολόμποι 7 (1), Τζέιμς 26 (4), Κοτσέργκιν 3, Στρέλνιεκς 2, Βορόντσεβιτς 7 (1), Σαντ-Ρος 4, Κουφός 6 (3/9 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Κουρμπάνοφ 5 (1), Μπέικερ 12 (3).

ΜΠΛΕ: Χομένκο 4, Ούχοφ 11 (1), ντόνοφ 7 (1), Φόγκτμαν 15 (3), Χάκετ 16 (2), Λοπάτιν 7 (1), Κουλάγκιν 13 (3), Χίλιαρντ 19 (1), Χάινς 11.

To Top