ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησε προπονήσεις με την Εθνική Ελπίδων ο Παναγίδης

Με τον Μιχάλη Παναγίδη του Άρη στην σύνθεσή της, η Εθνική ομάδα των Ελπίδων ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα ματς με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία.

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία στις 16 και 20/11 αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Στην αποστολή δεν μετέχει λόγω τραυματισμού o Marcel Tomas Wenig που είχε κληθεί για πρώτη φορά από τον κ. Παπαδόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν την προηγούμενη μέρα με τις ομάδες τους ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Την Τρίτη 14/11 η U21 θα προπονηθεί στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης”, στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία, στις 16:00. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή στα Media για τα 15 πρώτα λεπτά.

Ξεκίνησε προπονήσεις με την Εθνική Ελπίδων ο Μπαγκαλιάνης

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων από τον Γιάννη Γκούμα και ενσωματώθηκε από χθες στην αποστολή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη έχει ξεκινήσει προπονήσεις, με πρώτο ματς αυτό κόντρα στην Λιθουανία (Πέμπτη 8/10, 18:30, εκτός έδρας).

Ακολουθεί αναμέτρηση με την Κροατία (Τρίτη 13/10, 17:00), επίσης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ματς που θα γίνει στην Πάτρα.

To Top