ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησε προπονήσεις με τη Θέλτα ο Σάντι Μίνα, μετά τις ενέργειες των νομικών του (photo)

Ξεκίνησε προπονήσεις με τη Θέλτα ο Σάντι Μίνα, μετά τις ενέργειες των νομικών του!

Ο Σάντι Μίνα από σήμερα κάνει προπονήσεις με την Θέλτα, αφού προηγουμένως οι δικηγόροι του, κίνησαν τις νομικές διαδικασίες για την επιστροφή του, από τη στιγμή που έληξε η (αναγκαστική) άδεια του.

Όπως αναφέρει η Marca: “Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη δουλειά αυτή την Τρίτη στην Θέλτα, αφού ζήτησε από τον σύλλογο, μέσω burofax (σ.σ. αλληλογραφία με ανταλλαγή επίσημων εγγράφων), την επαναφορά του στην προπόνηση, επειδή η ποινή του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αλμερίας δεν είναι ακόμη οριστική.

Ο επιθετικός, τον οποίο η Θέλτα ζήτησε ανεπιτυχώς να μην επιστρέψει στις προπονήσεις για να μην βλάψει την εικόνα της, δούλεψε στον αγωνιστικό χώρο με τους Ντένις Σουάρες, Φράνκο Τσέρβι και Τζόζεφ Αϊντό υπό τις εντολές του προπονητή Πέδρο Ντοκάμπο, αφού η υπόλοιπη ομάδα είναι σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Σε άλλο σημείο η Marca αναφέρει ότι: “Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια εθεάθη πολύ χαμογελαστός κατά τη διάρκεια της προπόνησης , παρόλο που γνωρίζει ότι η την προεδρία του Carlos Mouriño δεν υπολογίζεται για τη σεζόν 2022-23 στη Θέλτα. Την 1η Ιουλίου, η Θέλτα του παραχώρησε επιπλέον 15 ημέρες διακοπών για να αποφύγει την επιστροφή του στην ομάδα, περίοδο που προσπάθησε να παρατείνει αφού ο Μίνα απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει ως δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης . Ο Μίνα δεν δέχτηκε να συνεχίσει τις διακοπές του και μέσω των νομικών ενεργειών ζήτησε την «άμεση ένταξή του» στην ομάδα, αφού είχε λήξει και η περίοδος των 60 ημερών που είχε η Θέλτα για να τον διακόψει το συμβόλαιο του”.

To Top