ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για το “διαζύγιο” ο Μαρτίνες

Το όνομα του Νίκολα Μαρτίνες βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη, εδώ και αρκετό καιρό, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Θοδωρή Καρυπίδη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, από τον Απρίλιο ενδιέφερε έντονα ο Αργεντινός (θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά δύο ήταν τα “εμπόδια”. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και οι οικονομικές του απολαβές. Δύο ζητήματα στα οποία έχει βρεθεί η λύση σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ειδικά από τη στιγμή που και ο νέος προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Πάκο Ερέρα, έχει δώσει απόλυτα θετική έγκριση για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Άρης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νίκολας Μαρτίνες για το οικονομικό και πλέον το μόνο που απομένει για να μπορέσει ο παίκτης να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη είναι να μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Ηδη ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα το τελευταίο 48ωρο, βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και σήμερα πρόκειται να δρομολογηθούν οριστικά.

To Top