ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησε τις επαφές με τους παίκτες ο Καρυπίδης για την… αδειοδότηση

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει αναλάβει όπως ο ίδιος είχε επισημάνει σε πρόσφατη επίσημη δήλωσή του, την ευθύνη της “επόμενης μέρας”.

Ήδη, ένα θέμα που είναι αρκετά σημαντικό και για το οποίο όπως αποδεικνύεται γίνεται μία ουσιαστική προεργασία είναι το θέμα της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, πριν προχωρήσει σε ολοκληρωτική αναδιάρθρωση του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ, όπως έχει αποφασίσει μετά τη φετινή αγωνιστική αποτυχία, καλείται να βρει τη “χρυσή τομή” με τους παίκτες για τα δεδουλευμένα τους, ώστε να αποσπάσει τις υπογραφές τους, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις και προβλήματα τύπου Αντρέου και Ιντζίδη.

Ο Μανώλης Τζανακάκης με τον οποίο συναντήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι ίσως δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο υπήρξε επαφή, καθώς επικοινωνία αλλά όχι ακόμα συνάντηση υπάρχει με πολλούς ποδοσφαιριστές, είτε που θέλουν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν, είτε που σκέφτονται να αποχωρήσουν.

Μέχρι τις 22 Ιουνίου, τελική ημερομηνία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης, πρέπει να έχει διακανονίσει τις οφειλές του και οι παίκτες να υπογράψουν ότι δεν έχουν λαμβάνειν για ένα συγκεκριμένο διάστημα προκειμένου να μην προκύψουν «εμπόδια» στην ΠΑΕ.

 

To Top