Σε εξέλιξη το διοικητικό συμβούλιο για τον προπονητή, όλα τα ονόματα στο “τραπέζι”!

Η αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις. Λίγο μετά τις4 το απόγευμα ξεκίνησε το διοικητικό συμβούλιο με δεδομένη την πρόθεση να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει το τιμόνι του Άρη στα χέρια του.

Τα πρώτα ονόματα που θα τεθούν στο “τραπέζι” είναι αυτά του Τάκη Λεμονή, του Νίκου Κωστένογλου, ενώ στο προσκήνιο βρέθηκε και το όνομα του Γκιγέρμο Όγιος, ο οποίος αν και δεν είναι Έλληνας γνωρίζει την ελληνική, αλλά και κιτρινόμαυρη πραγματικότητα και είναι ελεύθερος. Βέβαια, απουσιάζει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα…

Όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ από κει και πέρα ακούστηκαν κι άλλα ονόματα (π.χ. Φοιρός, Στράντζαλης) που δεν έχουν ουσιαστική βάση, αλλά κι ένα σενάριο που μοιάζει το πιο ακραίο κι αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έχει αποχωρήσει από τον Ατρόμητο!

Τα λεπτά σημεία της υπόθεσης που θα καθορίσουν την τελική απόφαση είναι:

1. Το οικονομικό σε μια εποχή, όπου ο Άρης έχει αντικειμενικό πρόβλημα.

2. Το κατά πόσο θα υπάρξει αποδοχή της πρότασης από κάποιον υποψήφιο για τον πάγκο του Άρη. Με απλά λόγια εάν θα δεχθεί να αναλάβει τους κίτρινους

3. Να γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Πειράματα τύπου Πρόμπιερζ και Αλκαράθ αποδεικνύονται (επικεικώς) προβληματικά!

Όλα τα ονόματα θα τεθούν υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου, θα ζυγιστούν τα δεδομένα και αφού παρθούν οριστικές αποφάσεις θα γίνουν οι τελικές κινήσεις με βάσει τα παραπάνω.

Τις προπονήσεις της ομάδας ανέλαβε από σήμερα ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι όχι μόνο στον πάγκο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνέχεια! Είναι κι αυτή μια πολύ πιθανή εξέλιξη.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι έγινε μια πρώτη διερευνητική επαφή και με τον Τάκη Λεμονή, το όνομα του οποίου θα συζητηθεί μαζί με όλες τις άλλες λύσεις.

Όλα είναι ανοιχτά αυτήν τη στιγμή…

To Top