Ξεκαθαρίζει για Κατσιαρό ενόψει του Άρη – Οι πρώτες σκέψεις για την ενδεάδα

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Παναγιώτης Κατσιαρός για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 20.30 στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε από το ματς με τον Φωκικό για το πρωτάθλημα με πόνους στο γόνατο και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες.

Η επιστροφή του Στάθη Ρόκα δείχνει οτι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο ματς με τον Άρη και μαζί με τον Θανάση Πινδώνη θα αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Εγκούτου σήμερα Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο προσαγωγό, με τον Νιγηριανό μέσο να έχει υποστεί θλάση, πιθανότατα β’ βαθμού. Ο Ολίσε, όπως είναι φυσικό, θα απουσιάσει τόσο από το παιχνίδι με τον Άρη, όσο και από τα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε έναν περίπου μήνα.

Η προετοιμασία των Βολιωτών για το παιχνίδι με τον Άρη θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια ο Μάνουελ Ρόκα θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει την ίδια μέρα για την Θεσσαλονίκη.

To Top