ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει με Αναγνωστόπουλο, ποιες είναι οι σκέψεις του Άρη…

Η δεδομένη επιθυμία του Άρη να αποκτήσει έναν ακόμα τερματοφύλακα, δημιουργεί ένα ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2016, αλλά βρήκε μπροστά του εκείνη την σεζόν τον Σωκράτη Διούδη. Την επόμενη μοιράστηκε τα ματς πρωταθλήματος με τον Γιώργο Καντιμοίρη και έδειξε πτυχές του ταλέντου του. Πέρσι, είχε μπροστά του τον Χουλιάν Κουέστα και αγωνίστηκε σε ελάχιστα ματς, καθώς ο Ισπανός ήταν σταθερά Νο1, τόσο για τον Πάκο Ερέρα, όσο και για τον Σάββα Παντελίδη.

Το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, όμως παραμένει αβέβαιο αν θέλει να παραμείνει δεύτερη ή και τρίτη επιλογή, πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα φέτος, εφόσον αποκτηθεί κι άλλος τερματοφύλακας.

Στον Άρη έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (αν συμφωνήσει και ο ίδιος ο παίκτης), μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και να τον δώσουν δανεικό φέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Φυσικά, πρόκειται για μία σκέψη, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και να λυθεί το συμβόλαιο με τον νεαρό τερματοφύλακα και να αποχωρήσει οριστικά.

Το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα…

To Top