ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκαθαρίζει οριστικά τον Ιανουάριο η αφαίρεση βαθμών για την ΚΑΕ Άρης

Ξεκαθαρίζει οριστικά τον Ιανουάριο η αφαίρεση βαθμών για την ΚΑΕ Άρης. Τότε θα αποφασιστεί οριστικά η τύχη του Άρη για το αν θα υπάρξει  ποινή αφαίρεσης βαθμών για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. 

Όπως είναι γνωστό στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται η εκδίκαση και η πρώτη απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τους κιτρινόμαυρους, όμως το Διοικητικό Εφετείο είναι το όργανο που θα έχει τον τελικό λόγο, μια και εκεί προσέφυγε ο Άρης.

Όπως ανέφεραν χθες κύκλοι της ΚΑΕ, το Διoικητικό Εφετείο έκρινε ότι δε συντρέχει λόγος προσωρινής  αναστολής (ασφαλιστικά μέτρα) της απόφασης της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Άρη, από τη στιγμή που η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει (από το ίδιο Εφετείο) τον Ιανουάριο και η απόφαση θα βγει μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Συνεπώς, δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και όλα θα κριθούν στην εκδίκαση, η οποία όπως αναφέρθηκε θα γίνει τον Ιανουάριο στο Διοικητικό Εφετείο.

Υπενθυμίζεται πως Ηρακλής, Απόλλων και Κολοσσός έχουν ήδη τιμωρηθεί με σχετική αφαίρεση βαθμών, ενώ ο Άρης είχε πετύχει την αναβολή της δικής του υπόθεσης η οποία θα κριθεί τον επόμενο μήνα.

To Top