ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Σιώπη και Γιουνές ενόψει Λαμίας!

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Δευτέρας με την Λαμία συνεχίζει μετ΄εμποδίων για τον Σάββα Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έχει την δική του αγωνία, καθώς περιμένει σήμερα να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του.

Αρχικά, αναμένει τα αποτελέσματα της επανεξέτασης του Μανώλη Σιώπη (διάταση στον δικέφαλο), ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Αυτός είναι άλλωστε και ο μεγάλος του πονοκέφαλος, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εφόσον το ιατρικό τιμ του Άρη πει το “ΟΚ” για τον 24χρονο μέσο, τότε αυτομάτως λύνονται τα χέρια του Σάββα Παντελίδη που απόντος και του τιμωρημένου Μιτζέν Μπάσα, έμεινε με μοναδικό μέσο, τον Χαβιέ Ματίγια.

Παράλληλα, το τελευταίο πρόβλημα, ακούει στο όνομα, Χαμζά Γιουνές, Ο Τυνήσιος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική για κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε και σήμερα πρόκειται να γίνει γνωστό, αν ο τραυματισμός είναι επιπόλαιος ή θα του στερήσει την συμμετοχή στον αγώνα με την Λαμία την Δευτέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Συγκριτικά με του Μανώλη Σιώπη, όμως, η απουσία του μπορεί να καλυφθεί στην επίθεση, κάτι που δύσκολα να γίνει αυτή τη στιγμή για τον Έλληνα μέσο.

To Top