ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Καμαρά, η “καυτή πατάτα” στα χέρια του Καρυπίδη

Η υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά κορυφώνεται, οι εξελίξεις έτρεξαν σημαντικά από χθες και πλέον η “καυτή πατάτα” βρίσκεται στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για το θέμα του Καμαρά.

Από χθες υπήρξε ένα μπαράζ πληροφοριών και συγκεκριμένα δεδομένα:

1. Το ρεπορτάζ από την Αθήνα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Άρη το ποσό των 5.000.000 ευρώ και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

2. Όπως ανέφεραν την ίδια ώρα από την Αλκμήνης, ο Καρυπίδης είχε μπαράζ συναντήσεων με τη διοίκηση της  Φούλαμ, αλλά και τον μάνατζερ του 27χρονου επιθετικού από την Μαυριτανία.

3. Τονίστηκε χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους του Άρη ότι ο 27χρονος επιθετικός πιέζει, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να φύγει, την ώρα που υπάρχουν προτάσεις στο τραπέζι, με προφανώς αυτή του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει.

4. Ακολούθησε η αναφορά της βεβαιότητας για συμφωνία Ολυμπιακού με Καμαρά και Άρη, από την πλευρά των Πειραιωτών.

5. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτει προσφορά ποσού των 5.000.000 ευρώ, την ώρα πάντως που το λεπτό σημείο, είναι η συμφωνία εξόφλησης του Καμαρά από τον Άρη στη Φούλαμ και των χρημάτων που θα κληθεί να δώσει φέτος το καλοκαίρι, δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δυσκολίας. Σύμφωνα με αυτήν, ο Άρης θα πρέπει από φέτος να εκταμιεύσει το μεγαλύτερο ποσό για την αποπληρωμή της μεταγραφής.

Τις οριστικές αποφάσεις μέσα σε αυτό το κάδρο θα πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης, γνωρίζοντας προφανώς το… αυτονόητο: η οποία συμφωνία να έχει τελικό κερδισμένο τον Άρη.

To Top