ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Πλατέλλα, αποφασίζει ο Ερέρα, ο ΟΦΗ περιμένει, όλα ανοιχτά!

Ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Άρη, την ώρα που όλα είναι ανοιχτά!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η σημερινή μέρα αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική, την στιγμή μάλιστα που από την μια ο Πάκο Ερέρα καλείται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, ςνώ και ο ατζέντης του Πλατέλλα τονίζει ότι όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα, μια και ο χρόνος πιέζει.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν πληροφορίες από την Κρήτη, οι οποίες θέλουν τον ΟΦΗ να… καραδοκεί, προκειμένου να κάνει δικό του τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Όπως προκύπτει μάλιστα από την μεγαλόνησο, οι Κρητικοί έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του Πλατέλλα και του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας, αναμένοντας την απάντησή του.

Φυσικά ρυθμιστής είναι ο Άρης, ο οποίος πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από την πλευρά του παίκτη αξίζει να σημειωθεί ότι τονίζει με έμφαση πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς την πλευρά του, θεωρούνται άριστες τις σχέσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη, η προτεραιότητα για την νέα περίοδο είναι ο Άρης, αλλά στα “θέλω” του Πλατέλλα είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, άμα τη επιστροφή της στην Σούπερ λίγκα.

To Top