Ξεκαθαρίζει του Πουλίδο, πεισμωμένος ο Ισπανός στόπερ

Μια ακόμη δύσκολη προπονητικά μέρα περιμένει τους παίκτες του Άρη μια και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Πολλά θα κριθούν για τη συμμετοχή του Πουλίδο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος “να μη το χάσει…”

Η σημερινή μέρα θα δώσει την ευκαιρία στον Μάκη Κατσαβάκη να διαπιστώσει εάν ο Ρούμπεν Πουλίδο θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο Ισπανός αμυντικός, όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα στον προσαγωγό. Την Τετάρτη αισθάνθηκε καλύτερα. Στην αρχή της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Σήμερα, λοιπόν, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα προλάβει ο Πουλίδο να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.

Ο προπονητής των κίτρινων ετοιμάζει… δια παν ενδεχόμενο και Νίκο Παντίδο για τη μάχη της Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πουλίδο είναι πεισμωμένος και αποφασισμένος να φωνάξει παρών. Δεν είναι τυχαίο ότι μίλησε με τον Μάκη Κατσαβάκη ενώ στη συνέχεια και με τον γιατρό της ομάδας και τους τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε να ξεπεράσει το πρόβλημα και πως ανυπομονεί να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα. Σήμερα, λοιπόν, τα σπουδαία…

To Top