ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει το θέμα των ανανεώσεων, προτεραιότητα σε Κουέστα

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων με τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, και με προαπαιτούμενο πάντα το ζήτημα της λύσης του ban, αναμένεται νέος κύκλος επαφών που θα είναι ο τελικός και θα κρίνει το αν οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στον Άρη και την επόμενη σεζόν.

Η στάση τους να μείνουν στην ομάδα και τον Ιούλιο, βοηθώντας στη διαδικασία των πλέι οφ, έδειξε καλή διάθεση ως προς την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Άρη και την επόμενη ή επόμενες σεζόν. Τόσο οι παίκτες, όσο και ο σύλλογος επιθυμούν την από κοινού πορεία, ωστόσο η ανανέωση των τριών παικτών «κολλάει» στο οικονομικό.

Ο Άρης δε φαίνεται μέχρι σήμερα διατεθειμένος να προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 350.000 ευρώ στον Γκάμα και περίπου 280.000 στον Ματίγια, κρίνοντας υπερβολικές τις απαιτήσεις τους. Αντιθέτως με τον Κουέστα, που έχει ζητήσει 180.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, φαίνεται να είναι πιο κοντά οι δύο πλευρές.

Ωστόσο για να επέλθουν οι συμφωνίες και να τα βρει ο Άρης με τον καθένα ξεχωριστά θα πρέπει να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση, που θα περιλαμβάνει ασφαλώς υποχώρηση από την πλευρά των παικτών στο οικονομικό κομμάτι.

To Top