Ξεκαθαρίζει το θέμα των εισιτηρίων – “Κερκίδα 3.500 θέσεων για τον Άρη – Zήτησε να προπληρώσει τα 350» λένε στη Δράμα

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι το θέμα των εισιτηρίων εξελίσσεται σε σίριαλ. Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας Δράμας Ηλία Βουγιουκλή που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Άρη και την επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού, το θέμα βαδίζει προς εκτόνωση.

Αυτό μαρτυράει και η αλλαγή πλεύσης από τη Δόξα Δράμας με την ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες το βράδυ, όπου προσπαθεί να επαναφέρει τις “γέφυρες”.

Το θέμα των εισιτηρίων αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Στη Δράμα, υποστηρίζουν πάντως, ότι ο Άρης ζήτησε να προπληρώσει τα 350 εισιτήρια. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το sportsdrama.gr: “Με δεδομένο την παρουσία 2.500 αρειανών στο Κιλκίς, στο παιχνίδι με το Αγιονέρι, αλλά και τις προηγούμενες μετακινήσεις των οπαδών του Άρη, οι διοικούντες της Δόξας δρομολόγησαν εδώ και αρκετό καιρό , σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση Δράμας το άνοιγμα της θύρας 5 όπου στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν σχεδόν 3.500 φίλαθλοι.

Η συγκεκριμένη θύρα έχει αξιολογηθεί για αντίτιμο εισιτηρίου των δέκα ευρώ. Ωστόσο από την προηγούμενη εβδομάδα σε μια πρώτη επικοινωνία που υπήρξε με στέλεχος της διοίκησης των «κίτρινων», ζητήθηκαν μόλις 350 εισιτήρια με  προπληρωμή.

Στον Άρη ενημερώθηκαν άμεσα ότι έχει παρθεί απόφαση, πως εφόσον ζητηθεί  αριθμός εισιτηρίων που θα ανταποκρίνεται στην αναμενόμενη ζήτηση, η τιμή για αυτά τα εισιτήρια θα πέσει στα πέντε ευρώ”.

To Top