Ξεκαθαρίζει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός! Ποια ονόματα είναι στην λίστα των δανεικών!

Το πλήρες ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού θα γίνει μόλις ο Μίτσελ βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα στο Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων».

Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχει ένας αριθμός παιχτών που προορίζονται για να δοθούν δανεικοί και μάλιστα σ΄ αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και ονόματα-εκπλήξεις. Οι λόγοι που θα παραχωρηθούν δεν έχουν να κάνουν από την έλλειψη δυνατοτήτων διότι θεωρούνται εξελίξιμοι.

Στο λιμάνι όμως πιστεύουν πως θα είναι καλύτερο να παραχωρηθούν προκειμένου να πάρουν παιχνίδια απ΄ ό,τι να παραμείνουν και να βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

 Με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός αναζητά και άλλον εξτρέμ, ενώ ήδη έχει αποκτηθεί ο Ολαϊτάν, υποψήφιοι προς δανεισμό φέρονται να είναι οι Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης για τους οποίους ερίζουν πολλοί μνηστήρες απο τη Σούπερ Λίγκα…

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γίνεται κάποια αναφορά στο παραπάνω δημοσίευμα για τους Τάτο, Διαμαντάκο, οι οποίοι αγωνίζονταν πέρσι στον Άρη ως δανεικοί.

To Top