Ξεκινάει αύριο (13.30) η ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων για την εκδήλωση του Γκάλη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η διάθεση των εισιτηρίων για τους κατόχους διαρκείας για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και από αύριο (13.30) ξεκινάει η διάθεση προς όλους τους φιλάθλους, όπως επισήμως ανέφερε η ΚΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 5 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για την εκδήλωση του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαΐου.

Το Σάββατο 6 Απριλίου θα διατίθενται ελεύθερα τα εισιτήρια της εκδήλωσης από το ειδικό εκδοτήριο του Αλεξανδρείου Μελάθρου (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), το οποίο θα ανοίξει στις 13:30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον ΚΑΟΔ (15:45).

Τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα είναι ανοικτά και την Κυριακή από τις 11:00 έως και τις 14:00 για τους φιλάθλους και ειδικά για όσους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

*Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.

Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό. Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν την διαδικασία.

Παράλληλα, το Σάββατο (06/04) θα διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον ΚΑΟΔ (06/04, 15:45) για την 23η Αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ”.

To Top