ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκινάει η… διαβολοβδομάδα του Άρη

Η διαβολοβδομάδα του Φλεβάρη ξεκινάει από σήμερα. Ο Άρης και να θέλει να έχει αποκλειστικά το μυαλό στον Παναθηναϊκό και τον τελικό κυπέλλου, δεν μπορεί να το κάνει, διότι προέχει ο Ολυμπιακός και το ΣΕΦ.

Μπορεί οι πιθανότητες που έχει μέσα στο ΣΕΦ να μην είναι πολλές για τη νίκη, διότι οι ερυθρόλευκοι είναι και καλύτερη ομάδα και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως δεν μπορεί να αφήσει ο Άρης ένα παιχνίδι να φύγει, επειδή τρεις μέρες μετά παίζει έναν τελικό κυπέλλου.

Οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιαστούν στο ΣΕΦ για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες νίκης και από εκεί και πέρα να μπουν σε… mood τελικού.

Το βασικότερο όλων αυτή τη βδομάδα είναι να μην προκύψουν απρόοπτα με άλλους τραυματισμούς και να πάει η ομάδα πλήρης στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Τζαμόν Γκόρντον, όπως είπε και χθες ο Πρίφτης, θα παίξει στον τελικό και ενδεχομένως να πάρει και λεπτά συμμετοχής στο ΣΕΦ για να μπει και πάλι σε έναν αγωνιστικό ρυθμό. Δεν πρόκειται να είναι 100% έτοιμος, αλλά ο Άρης χρειάζεται επειγόντως σε ένα τέτοιο παιχνίδι την εμπειρία του και τις ικανότητές του.

To Top