ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινάει με το… δεξί τη νέα χρονιά και “χτίζει” ένα νέο νικηφόρο σερί! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Το 2018 «ανέτειλε» προ ημερών και στον Άρη οφείλουν με το… καλημέρα, να αποδείξουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι «λυτρωτική» για τον σύλλογο, καθώς θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου και ανήκει.

Πρώτος αντίπαλος του Άρη για το νέο έτος, ο Απόλλων Πόντου, σήμερα (PRESSARIS, ΕΡΤ3, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για τον Δημήτρη Σπανό και τους παίκτες του, το σημερινό ματς είναι ιδιαιτέρως κομβικό, καθώς μετά οι δύο ισοπαλίες με ΟΦΗ και Παναιγιάλειο στην «εκπνοή» του 2017, μπορεί να μην στοίχισαν βαθμολογικά, αλλά δεν διατήρησαν στα επιθυμητά επίπεδα το «μαξιλαράκι» ασφαλείας, από τη δεύτερη και τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρότι την περασμένη Παρασκευή δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Ο MVP του φετινού Άρη θα αγωνιστεί κανονικά από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον προπονητή του να περιμένει από τον ίδιο να ξεδιπλώσει για μία ακόμα φορά τις αρετές του στο γήπεδο και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα.

Μοναδική δεδομένη απουσία, αυτή του άτυχου Μπράνισλαβ Νίκιτς, για τον οποίο ο Δημήτρης Σπανός δεν θα ρισκάρει και θα τον προστατέψει, από τη στιγμή που χτύπησε τον αστράγαλο.

To Top