Ξεκινάει νέος γύρος πώλησης… 250.000 εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 Ένας νέος γύρος πώλησης 250.000 εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου, 100 ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, δήλωσε σήμερα (10/4) ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, Τόνι Εστανγκέ.

Ήδη έχουν πουληθεί 7,9 εκατομμύρια εισιτήρια από περίπου 10 εκατομμύρια εισιτήρια συνολικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τα νέα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 11:00, με σειρά προτεραιότητας, για όλα τα αθλήματα, κυρίως στίβος και κολύμβηση, και σε όλες τις κατηγορίες τιμών, το 50% των οποίων είναι κάτω από 100 ευρώ, είπε ο Τόνι Εστανγκέ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Εκατό ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαστε σε αυτό το σημαείο, υπάρχουν κριτικές, υπάρχουν διαμάχες, υπάρχουν ανησυχίες, αλλά ο ρόλος μου είναι να ηγούμαι αυτού του οργανισμού, βασίζομαι στους πιο αντικειμενικούς δείκτες που καταδεικνύουν ότι είναι έτοιμοι», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Κάθε μέρα μετράει», επέμεινε, εξηγώντας ότι οι διοργανωτές ήταν σε «απόλυτη συγκέντρωση».
«Πρέπει να παραμείνουμε πολύ ταπεινοί γιατί στην τελική ευθεία όλα μπορούν να αλλάξουν, όπως και με τους αθλητές, αλλά σήμερα μπορούμε να είμαστε ήρεμοι», είπε.

Ο Τόνι Εστανγκέ θα βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας:
«Όσο η τελετή λήξης δεν είναι πίσω μας, πράγματα μπορούν ακόμα να συμβούν», πρόσθεσε.

Η πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων και τη μεταπώληση θα είναι διαθέσιμη «το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Cojo, Ετιέν Τομπουά.
Από την πλευρά των υποδομών, μετά την παράδοση του Ολυμπιακού χωριού και του Ολυμπιακού υδάτινου κέντρου, άρχισαν να δημιουργούνται προσωρινές κατασκευές στο Παρίσι.

Από την πλευρά της ιδιωτικής ασφάλειας, «το 97% των αναγκών καλύπτεται συμβατικά», διευκρίνισε περαιτέρω ο Τόνι Εστανγκέ.

To Top