ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ήφαιστο

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15.30) με τον Ήφαιστο Λήμνου στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μετά την «αυτοχειρία» και την ήττα στο Ρόδο, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανασυνταχθούν, να κοιτάξουν τη συνέχεια και να κάνουν οτιδήποτε γίνεται για να έρθουν οι νίκες που πρέπει να έρθουν.

Ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει να δει όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στη σημερινή προπόνηση, μεταξύ των οποίων και ο Βλαντιμίρ Ντραγκίτσεβιτς που αγωνίστηκε κόντρα στον Κολοσσό με διάστρεμμα.

Είναι δεδομένο πως το προπονητικό τιμ του Άρη θα σταθεί στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο, που προκάλεσε (κυρίως) την αγωνιστική καθίζηση, φέρνοντας την ήττα για την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία για το πρώτο… ματς μπολ της 3ης θέσης στο Ρέθυμνο

Μετά από το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του, τους περιμένει σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο.

Οι κίτρινοι έχουν δύο… ματς μπολ για την οριστική εξασφάλιση της τρίτης θέσης. Το πρώτο είναι στην Κρήτη το Σάββατο, το επόμενο με τον Κολοσσό στο Παλέ. Ο Άρης χρειάζεται μία νίκη για να βγει οριστικά τρίτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να την κατακτήσει μέσα στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς την κατάσταση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος μπορεί να αγωνίστηκε, αλλά δεν είναι στο 100% λόγω του προβλήματος στον αριστερό ώμο του.

To Top