Ξεκινάει σειρά βραβεύσεων για τους παλαίμαχους του Άρη

Σειρά βραβεύσεων ξεκινάει από την ερχόμενη Τετάρτη ο ΑΣ Άρης, τιμώντας όλους εκείνους που πρόσφεραν στο χτίσιμο της πλούσιας ιστορίας του Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφάσισε να ξεκινήσει ένα θεσμό που έλειπε από τον σύλλογο μας: Αρχής γενομένης της 19ης Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει μια σειρά από βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν στην ιστορία του συλλόγου μας. Φιλοδοξία του Ερασιτέχνη είναι σιγά σιγά να κληθούν όλοι όσοι πρόσφεραν το λιθαράκι τους στην κιτρινόμαυρη ιδέα και να τιμηθούν για την προσφορά τους αυτή!

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη, με πέντε τερματοφύλακες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας των δεκαετιών του 50 και του 60! Ο Βασίλης Ζεϊμπέκης που θα μας έρθει από την Πτολεμαΐδα, ο Βαγγέλης Πετράκης που έρχεται από το Ηράκλειο, αλλά και οι Γκαντίνας Γιώργος, Παντελάκος Γιώργος και Χρηστίδης Νίκος είναι τέκνα του συλλόγου. Και οι πέντε αυτοί αθλητές άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και για τον λόγο αυτό ο σύλλογος θα  τους τιμήσει στην όμορφη βραδιά που περιμένουμε με ανυπομονησία!».

To Top