ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινούν από τον Άρη οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους

Αν και στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη κυριαρχεί έντονα το θέμα του μεταγραφικού ban για το οποίο αναμένουν την οριστική δικαίωσή τους από την FIFA, “τρέχουν” και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει εδώ και καιρό στα χέρια του μία βασική λίστα με υποψήφιους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει ξεχωρίσει και έχει δώσει γι αυτούς την συγκατάθεσή του και ο Μίχαελ Ένινγκ.

Μπορεί ο Γερμανός να μην έχει ακόμα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά λειτουργεί ως προπονητής της ομάδας και για την επόμενη σεζόν, διότι αυτή ήταν η εντολή του Θοδωρή Καρυπίδη στην τελευταία συνάντηση των τριών στην οποία πάρθηκε η απόφαση ο Γερμανός προπονητής να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”.

Οι δυσκολίες του αθλητικού διευθυντή του Άρη δεδομένες σε αυτό τον τομέα. Πέρα από το γεγονός πως στα χέρια του έχει συγκεκριμένο μπάτζετ να διαθέσει σε μεταγραφές, θα πρέπει να πείσει και τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές πως δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με το μεταγραφικό ban της FIFA και οι μεταγραφές τους θα ολοκληρωθούν κανονικά.

Ήδη κάποιες πρώτες επαφές έγιναν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Στόχος του αθλητικού διευθυντή των “κιτρινόμαυρων” να μπορέσει να αποσπάσει όσα περισσότερα “ναι” μπορεί, ώστε να έχει στα χέρια του έναν πυρήνα νέων ποδοσφαιριστών.

Το βάρος δίνεται αρχικά στις δύσκολες περιπτώσεις, οι οποίες θα ανήκουν στην κατηγορία των “μεγάλων” συμβολαίων…

 

 

 

To Top