Ξεκινούν οι επαφές για το άρθρο 99, ενημερώνει η ΚΑΕ τους πιστωτές

Από τη στιγμή που οι σοβαρές εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τον Άρη θα έρθουν την προσεχή Πέμπτη όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Αγγέλου, οι διοικούντες θέλουν να στρέψουν την προσοχή τους στο άρθρο 99 και τις ενέργειες που θα κάνουν με τους πιστωτές ενόψε των προτεινόμενων διακανονισμών.

Εντός της βδομάδας οι διοικούντες θέλουν να ξεκινήσουν τις συναντήσεις και τις επαφές με παίκτες που έχουν λαμβάνειν από τα περασμένα χρόνια. Θα τους γίνει ενημέρωση για την απόφαση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 και πως διαμορφώνεται από εδώ και στο εξής η κατάσταση και σταδιακά θα αρχίσουν να γίνονται και προτάσεις διακανονισμών στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Οι κίτρινοι επιθυμούν να βάλουν στο άρθρο 99 το μεγαλύτερο ποσοστό των πιστωτών – παικτών, ώστε όχι απλά να “πιάσουν” τον στόχο του 60% που απαιτεί το δικαστήριο, αλλά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να γίνει και ραντεβού με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να οριστικοποιηθεί και η ρύθμιση προς την εφορία και το ΙΚΑ, οφειλή που κατά πάσα πιθανότητα θα αποπληρωθεί στις 90 δόσεις.

 

To Top