ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκινούν οι εργασίες για το Νέο Ρύσιο – Η λύση με τις προπονήσεις για να προστατευτεί το Χαριλάου

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο Νέο Ρύσιο, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας την περασμένη βδομάδα.

Ήδη το περασμένο Σάββατο, ο Βαγγελης Παντζαρτζίδης υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων έκανε αυτοψία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, για τουλάχιστον ένα μήνα η ομάδα δεν θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί. Σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη δόθηκε η εντολή να ξεκινήσουν άμεσα όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για να αποκατασταθούν το γρηγορότερο οι καταστροφές.

Οι ζημιές που καταγράφηκαν είναι:

Καταστράφηκαν:

Σάουνες

Κρυοσάουνα

Όλο το γυμναστήριο

Ιατρικός εξοπλισμός

Φαρμακευτικό εξοπλισμός

Όλα τα έπιπλα εστιατορίου και κουζίνας

Χώρος αποθεραπεία

Όλα τα γραφεία και βοηθητικά έπιπλα σε όλους τους χώρους

Τα αποδυτήρια της ομάδος. Αποθήκες ιματισμού και υλικών και οργάνων

Κλιματισμός και εξωτερικά όλο το κτίριο και ο εξωτερικός χώρος.

Το θετικό μέσα σε αυτήν την άσχημη συγκυρία είναι ότι δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Με το σκεπτικό ότι πρέπει να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος… στολίδι του Κλεάνθης Βικελίδης, αναζητείται η οριστική λύση για τις προπονήσεις. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει σε καθημερινή βάση προπονήσεις στο γήπεδο Χαριλάου.

Έτσι όλα δείχνουν ότι το πιο πιθανό είναι να γίνονται οι προπονήσεις, όπως όταν υπήρχε το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πρώτο lockdown, δηλαδή οι παίκτες να πηγαίνουν με τα αθλητικά τους ρούχα στο Νέο Ρύσιο και να αποχωρούν αμέσως μετά την προπόνηση για τα σπίτια τους, σε όλο αυτό το διάστημα που απαιτείται μέχρι να αποκατασταθούν πρώτα τα αποδυτήρια και οι υπόλοιπες στην συνέχεια εργασίες.

Διαφορετικά θα αναζητηθεί κάποια άλλη λύση, που θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ζημίες ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

To Top