ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκούραση για 20 μέρες πριν την επιστροφή για τη νέα σεζόν!

Μια επίπονη και… διαφορετική (λόγω κορωνοϊού) σεζόν ολοκληρώθηκε για όλες τις ομάδες της Super League το Σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες του Άρη έχουν την ευκαιρία από σήμερα να ξεκουραστούν μετά τα μαζεμένα παιχνίδια, εννέα στο σύνολο, που έδωσαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα και μετά από μια μεγάλη (σχεδόν τρίμηνη) αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όσοι παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν έχουν μπροστά τους περίπου 20 μέρες διακοπών για να ηρεμήσουν ψυχικά και σωματικά, πριν επιστρέψουν ξανά για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη θα πραγματοποιηθεί φέτος στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, πιθανότατα από τις 13 έως τις 27 Αυγούστου. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της ομάδας για τις απαραίτητες εξετάσεις και τα… πρώτα τρεξίματα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Θα γίνουν κάποια φιλικά προπονητικού χαρακτήρα στο Βέρμιο ή στην γύρω περιοχή, όμως τα τελικά “τεστ” για τον Άρη πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (12 Σεπτεμβρίου) θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη.

To Top