Ξεκούραση και ειδικό πρόγραμμα περιμένει τον Βεζένκοφ στον Άρη

Στις 27 Αυγούστου ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Σάσα Βεζένκοφ με την Εθνική Βουλγαρίας. Ακολούθως, ο παίκτης θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Άρη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πάρει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί, καθώς δεν έχει σταματήσει καθόλου από τον Μάιο.

Ο 19χρονος φόργουορντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξε και χθες σκοράροντας τους 26 από τους 57 πόντους της ομάδας του στην ήττα από την Ολλανδία, όμως είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων στην διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη, όπως επίσης είναι απαραίτητο να πάρει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί.

Έκανε προετοιμασία με την Εθνική Νέων, έπαιξε στο πανευρωπαϊκό Νέων, έκανε προετοιμασία με την Εθνική Ανδρών και παίζει τώρα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και μάλιστα είναι βασικός και με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Χρειάζεται απαραίτητα και ξεκούραση και ειδική μεταχείριση στους επόμενους δύο μήνες, κάτι που φυσικά γνωρίζει το τεχνικό τιμ του Άρη και δη ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Ζάλογγος.

 

To Top