ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκούραση σήμερα στον Άρη και από αύριο… Λαύριο

Ευκαιρία για ξεκούραση σήμερα στον Άρη καθώς ο Σάββας Καμπερίδης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Από αύριο η ομάδα, που δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο εξαιτίας της αναβολής του ματς με τον Ηρακλή, θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις για να ξεκινήσει επί της ουσίας την προετοιμασία για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι (06/02) με το Λαύριο.

Μέσα στην νέα εβδομάδα οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σταδιακά στο ομαδικό πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο σημαντικό ματς με το Λαύριο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκούραση σήμερα στον Άρη και από αύριο… Παναιτωλικός

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Άρη με την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Αύριο θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις ενόψει Παναιτωλικού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του νικηφόρου αγώνα στην Ξάνθη, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο. Η προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/10, 17:15), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

To Top